perjantai 7. syyskuuta 2012

Kohotan maljani

Dee haastoi minut minut pitämään maljapuheen, eli täältä pesee kröhöm.

Ohjeet:
1. Kirjoita listaustyyliin parin rivin maljapuhe, jossa listaat viisi asiaa, josta sinulle tulee erityisen hyvä mieli/mistä olet kiitollinen.2. Haasta viisi bloggaajaa tekemään samoin.

1. Ensimmäiseksi kohotan lasini perjantaille, tuolle siunatulle päivälle joka katkaisee arkisen puurtamisen. Perjantai merkitsee, että voin huoleti kirjoitella aamyön tunneille, koska seuraavana aamuna saa torkkua pidempään.

2. Toisen maljan kohotan pienelle perheelleni, rakkaalle tyttärelle, varsinaiselle kultakimpaleelle ja ukkokullalle, joka kestää tämän erakkomaisen harrastuksen.

3. Kolmas malja kohoaa kirjallisuudelle, joka osaa sytyttää ihmismieleen uusia ajatuksia, herätellä tunteita ja tarjoaa virkistyskeitaan arjen keskelle.

4. Neljännen maljani kohotan heijastuksille, vesipisarasta siroaville valonsäteille, ikkunanpinnasta heijastuvalle auringonlaskulle, sateenkaarille. Heijastusten ansiosta maailma on kauniimpi katsella.

5. Viimeisen maljani kohotan Leirinuotiolle ja erityisesti sen sytyttäjille Ahmulle ja Deelle! Ja koska viidennen lasillisen kohdalla olen jo aikamoisessa tuiskeessa, kohotettakoon malja koko blogistanialle eläköön-huutojen kera. Yhteisöllisyydessä on voimaa ja blogimaailmasta saamieni kannustusten avulla on taltutettu monen monta kirjoitusmorkkista ja -blokkia. Kippis!

Haastan lasia kilistelemään LilanPaulan ja Aikatherinen ja sinut, joka huomaat tämän, mutta et ole vielä saanut haastetta.5 kommenttia:

 1. Vitonen on paras. Eipä tullutkaan mieleen että viisi lasiahan on jo paljon. No, ei fuksi voi vielä tietää. ;)

  Leirinuotio on kyllä jotain hysteerisen mahtavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo viisi lasillista jo paljon, ainakin vähän harjoitelleelle! Leirinuotio on ihan parasta!

   Poista
 2. Vitonen on loistava. Leirinuotio on parasta vähään aikaan tai ehkä ikinä! Viisi lasia on kyllä paljon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leirinuotion hehku on sokaiseva ja uskon että sen jälkilämmössä lämmitellään vielä pitkään.

   Poista
 3. Kiitos vinkistä! Vastasin haasteeseen ja kirjoitin oman maljapuheen. Siinäpä mukava viikonlopun aloitus Kieliniekalle.

  VastaaPoista