maanantai 22. lokakuuta 2012

Än-yy-tee-nyt!

Nettilakko ohi, jeee! Nojuu, olen minä välillä piipahdellut postauksia lukemassa, ei sitä voinut ihan kokonaan olla ilman. Mutta vain ihan pikaisesti ;-)
Nettilakko on ollut tuottavaa aikaa. Aavistukseen olen kirjoittanut uusia lukuja ja poistanut melkein saman verran. Huomasin yhtenä lokaakuun iltana, että tarina junnasi paikoillaan ja päähenkilö jankkasi yhtä isoa ongelmaansa hieman liikaakiin. Ei siis kovin kiintoisaa mahdollisia tulevia lukijoita ajatellen.

Eräänä heikkona hetkenä tuhlasin 99 euroa BoD:n kirjamessupakettiin, onpahan ykkönenkin nyt sitten näytillä. Mutta näin jälkikäteen tuolle rahalle olisi keksinyt parempiakin investointikohteita, tekeleeni tulee hukkumaan kirjavyöryihin noilla messuilla. Tai ehkäpä Minttu Vettenterä houkuttelee yleisömassat BoD:n osastolle? No, sain ainakin messulipun kaupanpäälle.

Viime viikolla kesken syysloman iski inspis, paikkakunta jossa vierailimme suorastaan kupli jännittyneitä ihmissuhteita ja miljöö tarjosi suljetun huoneen probleeman kuin tarjottimella. Kolea lokakuun sää hiipuvan ruskan kera oli kuin piste iin päällä.
Kenties näistä ajatuksista ja repaleisista kohtauksista vielä syntyy nelonen. Tai ehkä nelonen onkin kolmonen? Sen verran innostuin, että mietin yrittäisinkö omaa NaNoWriMoa alkaen tästä hetkestä neljä viikkoa eteenpäin. Virallinen NaNoWriMo kun sattuu pahaan aikaan muun elämän ollessa kiireellistä marraskuun puolesta välistä eteenpäin. Saisin purskautettua raakaversion kuosiinsa, ehkä?
Olen aina ollut hidas uimaan menijä, oli sitten kyseessä meri, järvi tai uima-allas. Olen luetellut istu isän polveen sun muut lorut aina moneen kertaan. Nyt on hieman samanlainen olotila. Ei kait se NaNoWriMo voi niin kamalaa olla, ~1786 sanaa per päivä? Än-yy-tee-nyt!


8 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin!

  Minä sain töistä ilmaislipun kirjamessuille joten sinne ajattelin suunnata lauantaina. Mahtavaa, että kirjasi on esillä! Lupaan käydä vähintäänkin katselemassa sitä, jos vain löydän oikean paikan.

  Yritä ihmeessä omaa NaNoWrimoa. Minä ainakin ajattelen, ettei se katastrofi ole, jos sanamäärä ei tule täyteen, yrittäminenkin on ainakin hiukan voittamista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sataprosenttisesti samaa mieltä, että yrittäminenkin on voittamista. Hyvin sanottu!
   Haa, minäkin olen menossa lauantaina tyttären kanssa, varsinainen lukutoukka hänkin. Ehkä tapaamme tungoksessa tunnistamatta toisiamme, kiehtovaa ;-)

   Poista
 2. Ooo, tulit takaisin. :) Minä en edes yritä nettilakkoa!

  Oma Nano on oikein hyvä ajatus. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempityksestä, alku on ainakin lupaava ;-)

   Poista
 3. Oi, kirjamessuille olisi ihana päästä... En ole ikinä käynyt.

  Kannatan omaa Nanoa. Ehdit vielä vähän marraskuunkin puolelle. Pääset lopettamaan, kun me muut vasta aloitellaan. :D Ja Nuotiolla saa avautua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään, viime vuonna olin kipeänä ja aiemmin tuona viikonloppuna on ollut aina jotain muuta. En oikein välitä tungoksista.

   Poista
 4. Tungos on kamalaa, mutta toivottavasti messuilla on hyvä fiilis. Minäkin olen tulossa lauantaina ;)

  VastaaPoista