lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kirjoitushimoa

Sivu päivässä- lääke on tepsinyt, kirjoitusblokkini on raivattu tieltä toistaiseksi. Vielä keskiviikkona sain vain sivun aikaiseksi, mutta torstaina kirjoitusvauhti oli entisensä. Perjantaina jätin kesäjuhlien jatkot muiden juhlittaviksi, sillä saunan lauteilla ajatukseni olivat Aavistuksessa. Taisin olla kehnoa seuraa. Siitä huolimatta minua houkuteltiin jatkoille, mutta lähdin illallisen jälkeen suoraan kotiin. Kirjoitusnälkäni oli valtava, sanat olivat saatava ulos. Lämmin kesäyö houkutteli terassille kirjoittamaan ja nyt nilkat syyhyävät hyttysten pistoista.
Tänään uhrasin myös vaivalla kasvattamat kesäkynteni kirjoittamiselle. En vain osaa kirjoittaa pitkillä kynsillä ja eilen tekstin taas soljuessa kynnet häiritsivät. Tänään oli turkooksiksi lakattujen ihanan pitkien kesäkynsien aika hävitä.

6 kommenttia:

 1. Hieno juttu, että kirjoitusblokki on kadonnut! Täälläkin on nyt ollut ihanan lämmin kesäinen sää ja olen istunut ulkona oikolukemassa. Ulkona kirjoittaminenkin voisi olla hauskaa, mutta pöytäkoneen kanssa se ei oikein onnistu. :) (Ja käsin en jaksa kirjoittaa kauaa.)

  Harmi, etteivät kirjoittaminen ja kynnet sovi hyvin yhteen. Minäkin olen huomannut tämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sain ukkokullalta tasavuosia täyttäessäni ihanan keveän pikkuläppärin lahjaksi, tällä on hyvä kirjoittaa missä vain. Mutta ymmärrän hyvin ettei pöytäkonetta viitsi ulos raahata ;-)

   Tämä kynsijuttu on ikävä tosiasia, jota vastaan yritän aina alkukesästä taistella. Muina vuodenaikona en yleensä satsaa ulkonäkööni, mutta alkukesästä minulla on tapana hienostella.

   Poista
 2. Heeei hyvä homma!

  Minuakin huvittaisi kirjoittaa mutta olen siitä huolimatta laiska. Sekin on ihanaa, että antaa vain käsiksen olla koelukijalla ja fiilistelee kirjoitushimoa. Ei anna sen mennä angstiksi, mihin se kyllä lopulta menee.

  Äh, ei pitänyt laitstaa tunnelmaa, mutta kyllähän sinä nyt herrajestas tiedät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei sitä näin helpolla latistuta. Tunnelmia tulee ja menee. Tämä on ihana viikonloppu, ei suunniteltuja menoja eli aikaa koelukea ja kirjoittaa. Onneksi en mennyt pilaamaan sitä liiallisella juhlimisella.
   Joskus on kyllä hyvä pitää paussia, vaikka kirjoittaminen maistuisikin.

   Poista
 3. Jesh, mahtavaa kuulla että kunnon työnteko ja apinanraivo on auttanut. Niin se tekee.

  Itse välttelen tällä hetkellä oikeastaan kaikkea. Juhlin juhannuksen, ja sitten aloitan. "Sitten" on kyllä huono sana, mutta nyt on keskikesän juhla!

  Hyvää juhannusta, Rina!

  VastaaPoista
 4. Juu tällä "pakkotyöllä" oli kyllä tehokkaampi vaikutus kuin alunperin osasin arvatakaan. Mutta joskus on kyllä paikallaan myös sanoa "sitten", kasvattaa etäisyyttä ja antaa sisäisen paineen kasvaa. Eli juhli hyvällä omallatunnolla :-)
  Hyvää juhannusta, Paula!

  VastaaPoista